Om Fischer Devices

Kvalitet og service er fundamentet for vores forretning, og det har det været siden 2004. Vi gør, hvad vi siger og holder, hvad vi lover – også når det kræver ekstra af os. Det er derfor størstedelen af vores kunder har været med fra starten. Det er vi både glade for og stolte over. 

ISO9001 certificering pågår. 

Vores primære fokus er på salg af hospitalsartikler. Vi er specialister i koagulationsudstyr samt Rapid Infuser/væskevarmere og repræsenterer producenterne Belmont og Haemonetics, der globalt er kendt for høj kvalitet, stabil leverance og innovativt samarbejde. 

Varer bestilt inden kl. 12:00 bliver sendt samme dag mandag til fredag. 

Læs vores salgs- og leveringsbetingelser.

Kvalitetspolitik
Vi vil udvikle os i takt med kundernes behov, indenfor vores forretningsområde, så vi er en vigtig samarbejdspartner og problemløser, for vores kunder.

For at sikre det samt, at vi til enhver tid opfylder EU MDR-kravene (EU Medical Device Regulation), vil vi udføre og udarbejde registreringer, undersøgelser og statistikker, der skal anvendes som et aktivt styringsværktøj, hvor det er hensigtsmæssigt samt teknisk øg økonomisk muligt.

Virksomheden repræsenteres i dag af virksomhedsejeren selv, som er kompetent, fagkyndig, serviceminded og engagerede, så kunden er sikret den bedst mulige kvalitet og professionelle sparring, når de handler med os.

Vi vil sikre, at vi altid har troværdige leverandører.